Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek az Anthrax...

Mi a véleményetek az Anthrax együttesről?

Figyelt kérdés

2022. aug. 5. 19:18
 1/6 anonim ***** válasza:
11%
így ránézésre fogyatékosok.
2022. aug. 5. 19:21
 2/6 anonim ***** válasza:
28%
Metál együttes, tehát ha nagyon sz.rul csinálják a dolgukat, akkor is szimpatikus emberek. Egyébként nem szoktam hallgatni őket.
2022. aug. 5. 20:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az első öt lemezük és az újabb albumaik nagyon jók (főleg Spreading the Disease és Among the Living), igazából csak azt nem szeretem amit a 90-es években műveltek, de akkoriban sok banda kísérletezett, meg voltak belső gondok is. Sokan nem szeretik őket, illetve hallottam már olyat is, hogy "nem is igazi thrash metál", valószínűleg az ének miatt, de ezzel nem tudok egyetérteni. Viszont az tagadhatatlan, hogy őket élőben kell látni ahhoz, hogy igazán beüssön a zenéjük. Lemezen kicsit erőtlenül szól, élőben viszont hatalmas energiája van, mindig nagyon jó élmény. :D Ősszel jönnek is a Municipal Waste társaságában.
2022. aug. 5. 21:46
 4/6 anonim ***** válasza:

Among the Living alapmű, ill. hozzájárultak a thrash metal fejlődéséhez is.

Messze nekik volt a legjobb énekesük a big 4-ből, illetve elég technikás és jól kidolgozott dalok jellemzik az Anthrax-t, nem mellesleg elsők egyike azon bandáknak akik próbálkoztak rappel is a heavy metalban.

Hozzátéve, hogy ez nem azt jelenti hogy ne lenne tőlük jobb banda a big 4-n kívül is, pl. Toxik, Watchtower sokkal jobban mozgott a technikás thrash vonalon, de 2-3 olyan albumot tettek le ami simán egy Rust In Peace vagy Master of Puppets mellé tehető(Slayert szándékosan nem írtam, hozzájuk inkább az Exodust szokás mérni).

Kedvelőm őket(is) személy szerint, de nem mondanám nagy rajongónak magam, első 3 album viszont jöhet bármikor.

2022. aug. 6. 12:38
 5/6 Tom Benko ***** válasza:

Nekem annyira nem jön be, de ez teljesen szubjektív. Egyébként a big4 egyike, tehát alapvető együttes.

[link]

2022. aug. 6. 17:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Antisocial 🤘
2022. aug. 6. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!