Hallgattok mai rappereket? Ha igen kiket?
Figyelt kérdés
2022. aug. 5. 17:22
2/13 anonim válasza:
Kinőttem már a "rapper" korszakomból, de amúgy Tyler, The Creatort, Run The Jewelst ma is szeretem. Magyarok közül ma már csak Holit hallgatok, de ő nem tudom mennyire számít rappnek (szerintem semennyire)
3/13 anonim válasza:
Jaaa meg Death Grips :D Őket elfelejtettem, pedig őket hallgatom a legtöbbet
5/13 anonim válasza:
Funktasztikus ❤💖🎵🎶
Csató Adorján😎
Valódi hamisítattlan rapp, igazi szociális témák, lírikus elgondolkodtató szövegek! Miatta szeretem ezt a műfajt, és csak Őt, mert a többiek csak nullák és pózerek, lehetetlen emberek Funkhoz képest! 💖
7/13 anonim válasza:
Én csak a Cardi B bodak yellow számát hallgatom, állítólag be lehet vonzani vele a pénzt.
9/13 anonim válasza:
Nem.
Az a műfaj gergőcöknek való.
10/13 anonim válasza:
Igen, jellemzően amerikai rappereket hallgatok. Egy pár példa:
Kendrick Lamar, Denzel Curry, Westside Gunn, Freddie Gibbs, Vince Staples, Danny Brown, Run The Jewels, J.Cole, Eminem, billy woods, 21 Savage, Black Thought
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!