Van olyan zene, aminél kevésbé hallatszik ki, ha valakinek nem olyan szép a hangja?
Figyelt kérdés
2010. szept. 22. 19:44
1/8 anonim válasza:
mármint elnyomja a zene az éneklését? vagy mindegy hogy rossz a hangja?
2/8 A kérdező kommentje:
Hát ha valaki azt énekli,akkor nem annyira hallatszik,ki hogyha rossz a hangja.Szóval ha te nem annyira tudsz énekelni,akkor ne énekelj egy celine dion számot,mert kiröhögnek.De akkor mi az a zene,amit ha énekelsz annyira nem hallatszik a szar hang?
2010. szept. 22. 20:36
3/8 anonim válasza:
sztem a diszkózene ilyen. a tuc-tucra gondolok.
4/8 A kérdező kommentje:
Nah jó,de a tuc tucba mit énekelsz?
2010. szept. 22. 21:42
5/8 anonim válasza:
Sztem ha van énektudás, akkor vmi jó kis jazzes v négeres nótát lehet énekelni. (Pl én azt szoktam, mert nem olyan szép csengő a hangom, inkább olyan "négeres"). Ha viszont nincs énektudás, az ember ne akarjon nagyon énekelni publikum előtt, max baráti karaokéban. Utóbbinál úgyis mind1 h produkál az ember...
6/8 anonim válasza:
erre a legjobb szerintem a punk rock. ott tök mindegy milyen a hangod.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat mkinek!
2010. szept. 23. 14:00
8/8 anonim válasza:
tuc-tucot úgy értettem, hogy ahol az az alap. pl asszem josh és jutta, vagy egy másik magyar csajnak is sok ilyen száma van, csak nem jut eszembe most a neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!