3/9 A kérdező kommentje:
miert nem tetszik?
2010. szept. 22. 17:15
4/9 anonim válasza:
szerintem nagyon eredeti. A hangja qrva jó. Kedvenc:)
5/9 A kérdező kommentje:
egyetertek az utolsoval szerintem is nagyon eredeti es vadito a hangja,meg a szemelyisege is egyedi:)Kedvenceim koze tartozik:)
2010. szept. 22. 18:48
6/9 anonim válasza:
Bázz, ez valóban egy idegbeteg. Inkább szanatóriumba kellett volna küldeni, mert baj van az agyával, ez száz százalék. Hihetetlen, ezeknek az embereknek nincs egy normális ismerősük, aki megmondaná nekik, hogy haver, ne menj a versenyre, nem vagy odavaló. Kész, hogy semmi önkritikájuk nincs egyes embereknek. Bár sztem ez a csávó már szétszívta az agyát. Lerí róla, hogy eléggé lepusztult már.
9/9 A kérdező kommentje:
es sikerult neki:)
2010. okt. 11. 12:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!