A Quimby számban szerintetek az a sor mint jelenthet, hogy "Rakétákat lő a telihold"?
Figyelt kérdés
2022. júl. 28. 21:38
1/6 anonim válasza:
Rengeteg ilyen metafóraszerű sor van a dalaikban... ne keresd az értelmét.
2/6 anonim válasza:
No, a metafora nem azt jelenti, hogy valami érthetetlen. :)
Fogd fel úgy, hogy Kiss Tibi egy festő, aki képekben gondolkodik,és ez a szövegeiben is megjelenik. Szerintem amúgy ez néha megúszás, mert írsz valami értelmetlen zöldséget, ami kb. passzol a zenéhez, aztán a közönség úgyis "megfejti" magának. Így könnyű. De pont ezt a megfejtősdit szeretik a Quimby-rajongók, úgyhogy...
3/6 anonim válasza:
A tékozló angyal a magasban mit jelent...? :-)))
VAgy a többi....
4/6 anonim válasza:
nekem ezek a dalszövegek évről évre, hangulatról hangulatra mást jelentenek
5/6 A kérdező kommentje:
Egyet értek az itt elhangzottakkal. Viszont nem is arra gondoltam, hogy valaki egy abszolút objektív válasszal rukkoljon elő és magyarázza meg a sort. Hanem inkább arra lennék kíváncsi, hogy bennetek ez mit idéz fel, és ti hogy interpretáljátok.
2022. júl. 29. 19:23
6/6 anonim válasza:
Ez egy ilyen narkós szóömleny, ne keresd az értelmét. A quimby dalszövegei hangulatot árasztanak, ilyen módon valóban működnek, de sorról sorra boncolgatni semmi értelme nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!