Szerintetek a metal vagy a komolyzene a kellemesebb?
Figyelt kérdés
Mindkettot imadom, aki hasonloan van ezzel az beszelgessen velem2022. júl. 27. 19:24
1/12 Szirty válasza:
Íratlan alapszabály, hogy szubjektív dolgokról nem nyitunk vitát... :)
2/12 anonim válasza:
A komolyzene a metálnak IS az előfutára és vannak olyan metál műfajok, amik komolyzenei elemekkel operálnak, úgyhogy ez inkább egy közös halmaz, mint két totál eltérő halmaz.
Mindenesetre én inkább metál párti vagyok.
3/12 Szirty válasza:
Bizonyos szempontból nyilván közös halmaz.
Kb annyira mint a tonhal és az eperlekvár. Mindkettő alapja az élővilág...
4/12 anonim válasza:
A zenetörténeti karokon azért nagyobb hasonlóságokat saccolnak...
5/12 Tom Benko válasza:
@Szirty: Nem bizonyos szempontból. Érdemes utánanézni a szimfonikus metal, neoklasszikus metal fogalmaknak, valamint megnézni, mi a közös Wagner, Paganini vagy Vivaldi és a metal zenék között.
6/12 Tom Benko válasza:
Hangulattól függ. Ha olyanom van, akkor BATHORY, vagy Slayer. Ha olyanom van, Manowar. De az is előfordul, hogy Verdi vagy Bach. Meg van, hogy Mozart, esetleg Grieg. Nem vagyok hajlandó magamat korlátozni.
7/12 segitseg válasza:
Én is imádom mindkettőt :D, ha kellemesség szempontjából vizsgáljuk egyből rávágnám a komolyzenét, viszont egy SOAD azért vetekszik egy Tchaikovsky-val
10/12 ZorPrime válasza:
"Kellemesség" szemszögéből főszabályszerűen a komolyzene élvez előnyt, ám a műfaj sokrétűsége miatt a metalban is vannak meglepően fülbemászó produktumok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!