Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mennyire lehet látványos...

Mennyire lehet látványos élőben egy RAMMSTEIN koncert?

Figyelt kérdés
2022. júl. 24. 19:56
 1/6 anonim ***** válasza:
93%
Kib***ottul.
2022. júl. 24. 20:32
 2/6 anonim ***** válasza:
91%
Ahogy az egyes mondja. Kétszer láttam őket, mindkettő koncert iszonyú látványos volt, pirotechnika, fénytechnika, díszlet, és koreográfia szempontjából egyaránt.
2022. júl. 24. 22:00
 3/6 anonim ***** válasza:
43%
Ne kérdezz f@szságokat, csak menj el és nézd meg, nem fogod megbánni.
2022. júl. 27. 09:33
 4/6 Gombos Zsolt(Jeti) ***** válasza:
84%
Életem egyik legnagyobb koncertélménye volt a '98-as szigetkoncert...látványban utolérhetetlen...
2022. aug. 3. 14:04
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Elég gyér.
2022. szept. 4. 08:55
 6/6 anonim ***** válasza:

Én 2010-ben voltam, még 18 sem voltam, hatalmas élmény volt.

Nekünk viszony hátra jutott jegy, de a pirotechnika melegét minden egyes löketnél hátul is lehetett érezni.

Nekem nagy élmény volt, kb. 2004 óta hallgatok Rammstein, a kedvenc együttesem volt nagyon sokáig, egyszer el akartam menni egy koncertre életemben.

Felmerült, hogy felnőtt fejjel, a 2023-asra vegyek jegyet, aztán így elfelejtődött, de most láttam, hogy kétszer is lesz Budapesten koncert, a másodikra még van jegy. Lehet, veszek egyet. Mai napig hallgatok metalt stb. de már nem olyan gyakran.

2023. febr. 13. 02:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!