Spotify "kéretlen" zenékkel dobja tele a saját magam által összeállított listám. Hogy ezt kikapcsolni?
Figyelt kérdés
Sima, nem prémium fiók. Én azért fizetni nem fogok, hogy korlátlan zene átugrást tudják csinálni stb, de néha a falnak tudnám a vágni a telefont, és általában sz*r zenét kell be tennie persze :D2022. júl. 21. 12:48
1/5 anonim válasza:
"Én azért fizetni nem fogok, hogy"
Akkor hallgatod így tovább.
2/5 anonim válasza:
Ha fizetni nem szeretnél, akkor sajnos mást nem nagyon tudsz tenni.
4/5 anonim válasza:
bár létezik tört prémium verzió, abból az előadók egy fillért nem látnak, a "normális" prémium tagságból se látnak sokat, de legalább ennyit megérdemelnek, nekik is pénzbe kerül egy zene elkészítése
5/5 anonim válasza:
Én zenész vagyok és rühellem a spotifyt, de szerintem ha nem telik prémiumra havi pár euró, akkor tűrj. Ha telik, csak elvből nem akarsz a spotinak fizetni, akkor a legrendesebb gesztus, ha megveszed a zenét a kedvenceidtől, és összerakod a playlistet a telefonodra. Minőségben is jobban jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!