Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Zongoristák! Ez elég hosszú? ...

Zongoristák! Ez elég hosszú? (Még növésbe van az szervezetem szval lesznek majd hosszabbak is)

Figyelt kérdés

Kis: 6

Gyűrűs: 7

Középső: 8

Mutató: 7,5

Hüvelyk: 6,5

2022. júl. 20. 20:44
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Most kértem Karácsonyra remélem meglesz 🥰
2022. júl. 20. 23:54
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

10: nem mindenhol, nálunk például nem volt az

Nyilván jobban tud az ember otthon gyakorolni, mint csak órákon, de szerintem egy kezdőtől nem lehet elvárni, hogy rögtön legyen is otthon is hangszer

Kisebb hangszereknél megértem (fuvola, hegedű, gitár), mert az abszolút a sajátod, órára is azzal jársz, de zongoránál mondjuk nekem tényleg fura, hogy kezdőként már otthon is kell lennie hangszernek

2022. júl. 20. 23:57
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
#12 lehet hogy nem mindenhol. Kisebb hangszereket bérelsz a zeneiskolától. (Mikor én jártam, 200 ft volt egy félévre :), de zongorát nem tudnak bérbeadni.
2022. júl. 21. 06:21
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
LoL
2022. júl. 21. 09:52
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom, mekkora baromság. 🤦‍♀️

Kislány, az ujjak hosszának SEMMI köze nincs ahhoz, hogy ki mennyire jó zongorista, vagy hogy milyen adottságai vannak hozzá, mert nem ezen múlik.

Nem a kezed méretétől fogod jobban elérni a hangokat, egy kicsi, de hajlékony kéz ugyanannyira alkalmas erre, ha nem többre.

De amúgy megnyugodhatsz, mert 100%, hogy nem Liszt darabokkal fogod elkezdeni a tanulmányaidat.

2022. júl. 21. 10:18
 16/16 anonim ***** válasza:
64%
Ha esetleg anyagilag vagy helyileg nem bírjátok, akkor lehet venni egy kis 5 oktávos szintetizátort esetleg. Az kb 20-30k forint. Az nem olyan sok meg kevesebb helyet is foglal mint egy pianínó vagy digitális zongora. Ha azon jól megy a játék és látják a szüleid hogy tehetséges vagy, akkor lehet szivesebben vesznek neked komolyabb zongorát. Persze más a játékérzete egy olyan olcsó szintinek de aztán meg lehet szokni az igazi zongorák billentését. Én így csináltam és nekem sikerült megtanulni. Az ujjak mérete pedig nem számít egyáltalán, vannak profi zongoristák is kis kézzel :)
2022. júl. 26. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!