Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Lola Hallja meg a világ című...

Lola Hallja meg a világ című számának ebbena feldolgozásában nincsenek picit elcsúszva az akkordok? Olyan fura nekem

2022. júl. 20. 20:35
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
A refrénben gondoltam, a többi jó.
2022. júl. 20. 20:59
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
Random jóska remix, mitől lenne alap ellenőrizni hangolóval mindent, miért lenne képes csípőből felismerni az eredeti akkordokat?
2022. júl. 21. 05:44
 3/12 A kérdező kommentje:
Nem kell felismerni, de csak hallja hogy valami nem stimmel, nem? Egyébként ha tényleg amatőr, akkor ahhoz képest még jó is.
2022. júl. 21. 08:07
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Van, aki nem hallja, meg van, aki skiccben megcsinálja hibásan, aztán jóra hallgatja. Aztán vagyunk mi, akik halljuk, hogy rossz, és javítjuk, meg úgy egyébként se vagyunk hajlamosak alábecsülni a feladatot, és tisztában vagyunk a határainkkal is eléggé.
2022. júl. 21. 11:19
 5/12 A kérdező kommentje:
Amúgy én csak a refrén végén, az utolsó akkordot hallom rossznak, az van elcsúszva. Illetve nem kellene oda, az utána következőt kellett volna előrébb hozni.
2022. júl. 21. 11:32
 6/12 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
100%
Gyakorlatilag megírt egy 16/4-es bassline-t és azt tolja végig az eredeti zene alatt, csak azt nem vette figyelembe, hogy az eredetinél változnak az akkordok. Tele van a zeneipar ilyen kontárokkal. Nem baj, Újfehértón a kocsmába jó ez...
2022. júl. 21. 16:01
 7/12 A kérdező kommentje:
Mondjuk, most nevess ki, de aki egy ilyet meg tud csinálni, azért az tud már valamit. Én pl nem tudnám megcsinálni. Pl hová tüntette az eredeti zenei alapot?
2022. júl. 21. 16:08
 8/12 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
Elkérte/megvette a producertől a vokál sávot. Simán lehet ilyet csinálni, nekem már nem egy producer küldte el a zenéjét sávokra bontva. Ha benne vagy az iparban, akkor elkérheted tőlük, hogy remixelni szeretnéd.
2022. júl. 21. 20:16
 9/12 A kérdező kommentje:
És ehhez nem kell az énekes, itt Lola beleegyezése?
2022. júl. 21. 20:33
 10/12 anonim ***** válasza:
Meg tudod csinálni, megnyugtatlak.
2022. júl. 21. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!