Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Érhet ez valakinek egy kincset?

Érhet ez valakinek egy kincset?

Figyelt kérdés

Nemrég kezembe akadt egy kislemez doboz amiben kislemezek vannak,nagyon jó állapotban..Mindenféle zenei múfaj,és előadók..Van köztük olyan kislemezek mint Pl:

-Michael Jackson 1984-es kilemeze

-Wham (1984)

- John Lennon (1970,1971,1980)Yoko Onois énekel.

--Abba

-Cindy Lauper

-Elvis

Vannak olyan kislemezek 1965-ben adtak ki..

Legalább 70 féle van..

Az a kérdésem,hogy van még olyan ember akinek az ilyen lemezek ritkaságnak számítanak? Érdemes megtartanom őket,vagy esetleg eladni? Vagy inkább dobjam ki a kukába,mert csak porosodik?

Vannak még olyanok akik lemez gyűjtök?

2010. szept. 21. 17:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha neked nem értékesek akkor rakd fel valamelyik oldalra eladni öket,teszvesz vagy vatera.Bizosan sokan licitálnának rá hisz ezek ritkaságok és sok gyüjtö van.Egy rakás pénzt megérnek!!!
2010. szept. 21. 17:20
 2/4 anonim ***** válasza:
73%
sztem biztosleszvevo
2010. szept. 21. 17:28
 3/4 hell-ikon ***** válasza:
100%

Már önmagában az, hogy bakelit értékessé teszi valamennyire ezeket a lemezeket (már ha nem túl karcosak), legfőképpen a vájt fülűek számára. Egy cd soha nem fog olyan hangzást adni, mint a bakelit (az mp3-ról már nem is beszélve).

Lennon és Elvis a felsoroltakból tuti nyerő lehet, de a többi is elkelhet (mondom, csupán azért mert bakelit).

Szerintem semiképp ne dobd ki. Nézz szét vaterán, tesz-veszen milyen árakon forognak az ilyen lemezeket, aztán kikalkulálhatod nagyjából mennyiért érdemes meghirdetni.

2010. szept. 21. 19:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Engem csak az ABBA érdekel.
2011. júl. 15. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!