Valaki aki hallgat komoly zenét és kb 14-17éves?
pl.:Giuseppe Verdi, Gustav Mahler stb.
és emellet átlagos életet él, próbálja követni a divatot és ugyanúgy jár discoba is..
Ez mennyire lehet zavaró egy kapcsolatba tizenévesen?
Amikor 14-17 éves voltam, hányingert kaptam a rádióban hallható popzenétől, valami másra vágytam, ami tényleg kifejez engem és az érzéseimet, ahol nincsenek gagyi tücc-tücc zenei alapok és nyávogós, semmiről sem szóló szövegek. Ezért akkoriban kizárólag komolyzenét hallgattam.
Átlagosnak mondható életet éltem, de diszkóba nem jártam. Egyrészt mert a szüleim nem engedtek, másrészt mert nekem sem volt ingerenciám oda menni, ahol minden csak a piáról meg a szexről szól.
A divatot anyagi okokból nem igazán tudtam követni, pedig igyekeztem. Nagyon rosszul éltünk, de megpróbáltam az ízlésemnek és a divatnak egyszerre megfelelő ruhákat megvenni.
Kapcsolatom volt, annak ellenére, hogy a szüleim a barátomtól is tűzzel-vassal tiltottak. Igazából nem okozott problémát a zenei ízlésem, de a barátom által kezdtem aztán nyitni másféle zenei műfajokra is. Tőle kaptam először punk és rockalbumokat (Pi Csa, Tankcsapda - ma már vicces, hogy akkoriban nagyon szerettem is ezeket, de végső soron ezek a zenék "tettek pályára"). :)
Ma már jócskán felnőtt vagyok, de ugyanúgy szeretem a komolyzenét, mint annak idején, habár manapság jórészt komolyzenébe hajló metált hallgatok, és szerintem ez már így is marad. :) Szóval én kb. fordítva fejlődtem zeneileg a "normális" emberekhez képest, de nem baj ez.
(De jó, hogy a Pi*sa fennakadt a trágárságszűrőn... :P)
én is hallgattam/hallgatok sok más mellett. de a divatzene sohase fogott meg úgy igazán
18f
átlagos élet az hogy diszkóba jár az ember?
ez elég szomorú. főleg, hogy a mai diszkó az már nem az, ami mondjuk 30 éve volt, oda még én is szívesen elmentem volna. én inkább a 60-70-80as évek rock és metál zenéjét szeretem hallgatni, ezek azok amik megadják a hangulatot az életérzést nekem, de ettől független hallgatok komolyzenét is, eljárok néha komolyzenei koncertekre, jó azt is hallgatni, van értéke a zenének, igazi hangszerekkel van előadva, (akárcsak a rockzene) nem agytalan prüntyögés. nem utolsósorbna még ötleteket is szolgáltat a zenekar tevékenységéhez :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!