Egy mostani zenét keresek? (Női énekes)
Figyelt kérdés
Rádióból hallottam, hogy ment egy szám, amiben egy lány énekelt, és volt egy lágy ritmusa a zenének, ha jól emlékszem zongoráztak benne. A szövegét nem értettem jól, de talán benne volt hogy "És ölelj át szorosan engemet" ennél a résznél pedig felemeli a hangját az énekes. Szerintem mostani zene lehet, de nem ilyen rapp vagy nagyon tombolós. Talán a Honeybeast énekeséhez hasonlított a hangja.2022. júl. 6. 18:26
1/2 A kérdező kommentje:
Na jó, lehet egy régebbi szám, bár nem hiszem, mert a class fm-en ment, de ez melóban volt, és ott lehet egy lejátszási listát nyomtak, mivel nem találom a mai zenék között azokat amik szóltak. :/
2022. júl. 6. 18:41
2/2 A kérdező kommentje:
Most azon gondolkoztam, hogy volt egy kis Cserháti Zsuzsás, Zoltán Erikás beütése. :D
2022. júl. 6. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!