Miért néznek mindig hülyének azért, mert a Helloween és a Depeche Mode a két kedvenc zenekarom?
Figyelt kérdés
Amikor megkérdezik, hogy van-e kedvenc együttesem, azt válaszolom, hogy a Depeche Mode és a Helloween. Ilyenkor valamiért mindig elkerekedik a kérdező szeme, és szinte már-már hülyének néz, hogy hogyan lehet mindkét stílust ugyanannyira szeretni. Továbbá régebben volt ez a rockerek meg a"depesesek" közti ellentét, de nem tudom, miért ne lehetne szeretni mindkettőt. Szerintem nem muszáj elköteleződni csak egyfajta stílus felé.2022. júl. 6. 00:52
1/5 anonim válasza:
Miért izgat ki mit gondol? Úgyis azt gondolja, amit akar. Nem mindegy? Ilyen vagy, vállald fel magad és lépj túl rajta, ennél sokkal fontosabb kérdések vannak az életben...
2/5 anonim válasza:
Mert nem értenek a zenéhez. A Depeche Mode gyakorlatilag rock, csak a hangszerelése más.
3/5 anonim válasza:
2. "Csak" a 90-es, 2000-es évektől kezdtek elmenni rock irányába, amúgy masszívan popzenét játszanak. Néhány kivételtől eltekintve.
4/5 anonim válasza:
Én nem nézlek hülyének :) Én is kedvelem ezeket a zenekarokat.
5/5 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele! Erről nem tehetsz. A rockot szeretem a legjobban, de ezen kívül bármilyen más stílust szintén kedvelek(kivéve a hip hopot).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!