Milyen hangszeren, hangszereken játszol? Melyikben vagy a legjobb?
Figyelt kérdés
2022. jún. 25. 20:36
1/10 anonim válasza:
Fütyülök.Fütyülök minden hangszerre.
2/10 anonim válasza:
Zongora, citera, furulya - a zongora a fö hangszerem
4/10 anonim válasza:
Gitár, zongora, dob, trombita. Zongora megy a legjobban.
7/10 anonim válasza:
Dobokon nagyon szívesen játszom elég jól, basszusgitárba belekezdtem egy nagyon rossz hangszeren, azóta áll a projekt, billentyűsön szereztem valamennyi házi rutint, meg mostanában grid controller, ami mindennél jobban is megy.
8/10 anonim válasza:
Hegedű és gitár. A hegedűn magántanártól tanultam kicsi koromtól (lassan három évtizede) és sokkal többet fektettem a technikai részébe, így jóval jobban megy. A másodikon leginkább magamtól tanultam innen-onnan összelopkodott gitárleckékbõl. Bár ez is megy haladó szinten, érzem a korlátait a magántanulásnak ( a szólózásra gondolok ).
9/10 anonim válasza:
Hegedűn kezdtem de nem tartott sokáig, azután suliba doboltam egy rövid ideig majd billentyűsön próbálkoztam tiniként de nem inspirált és húsz éve az elektromos gitárnál maradtam. Ez áll hozzám legközelebb, szeretem.
10/10 anonim válasza:
Zongora, citera, fuvola. A fuvola megy a legjobban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!