Ez hogy működik spotifyon?
Azt tudom hogy a profilomon ha nyilvános látják a legtöbbet hallgatott előadókat, viszont ezt el lehet valahogy tüntetni? Azt szeretném, hogy teljesen privát legyen a profilom.
Ezen kívül, ha nem kapcsolom össze a facebook fiokommal, csak simán email címmel regisztrálok, nem fogja senkinek feldobni/beajánlani a profilom?
Ha bemész a beállításokba, ott a közösség rész alatt ki tudod kapcsolni ezeket:
- hallgatási tevékenységem megosztása Spotifyon
- mostanában hallgatott előadók megjelenítése a nyilvános profilomon
Legalábbis nekem ezek ki vannak kapcsolva és mások nem látják. Ha rá is megyek fiókomra, azt írja ki, hogy a legnépszerűbb előadóimat csak én láthatom
Bedobni/profilokat ajánlani nem szokott a Spotify, max ha nagyon specifikusan keresik a profilodat és a felhasználóneved elég egyedi, amit ráadásul tudnak is, akkor valszeg megtalálnak :)
Köszönöm szépen a válaszod! :)
Akkor jól értem, hogy ha ezeket kikapcsolom, és valaki rá is megy a profilomra, csak annyit lát hogy hány követőm és követésem van?
Nincs mit! :)
Azt is meg, hogy konkrétan kiket követsz és téged kik követnek, de a velük kapcsolatos tevékenységeidet csak te láthatod.
Illetve, ha van nyilvános műsorlistád, az is ott lesz a publikomnak
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!