Az első emelet film forog tovább klipjében, van egy jelenet ahol egy sárga csigalépcsőn megy fel az ember illetve egy másik ahol egy férfi és egy nő egy füves parkban van háttérben egy fa szekér van és egy kerékpár! Ezek hol voltak Pesten?
Figyelt kérdés
2022. jún. 13. 19:56
1/9 anonim válasza:
Aha, csak hol van fenn a klip? mert yutubin nincs. :)
3/9 anonim válasza:
Újra sokkot kaptam attól a rusnya sárga overalltól :D
Amúgy marhaismerős mindkét helyszín de nem tudtam beazonosítani..
4/9 anonim válasza:
Régen YouTube-on is fent volt, nem tudom miért törölték! ?...
Amúgy egyik nap pont nekem is ez jutott eszembe, hogy hol lehet az a helyszín
5/9 A kérdező kommentje:
Ugyanez. Annyira ismerős nekem is gyerekkoromból és nem tudok rájönni hol lehetett?
2022. jún. 14. 10:52
6/9 anonim válasza:
Szerintem mindkettő a margitszigeti most Ensana Thermal Hotel, de azért mérget nem vennék rá. Már nem emlékszem régen hogy hívták.
7/9 anonim válasza:
Novotel. Háttérben lehet látni az ablakokat és a felüljárót
8/9 anonim válasza:
A sárga csigalépcső pedig a nyugato téren volt, de vagy már nincs ott vagy le van zárva.
9/9 A kérdező kommentje:
Tényleg a Novotel! Köszönöm!
2022. aug. 16. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!