Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hol énekeljem el hogy ők is...

Hol énekeljem el hogy ők is hallják? Nagyon nagyon nagyon sokat jelentene nekem...

Figyelt kérdés
Írtam egy dalt az ABBA visszatérése alkalmából de nem tudom hol és hogy énekeljem el nekik. Nagyon sokat dolgoztam vele, úgy kb fél éven keresztül, és szerintem egész jó lett. A dallama meg a szövege megvan, de még nincs felvéve, mert nem tudom hol és hogy tudnám ezt elintézni (életemben először csinálnám ezt). TikTokon már mondtam hogy írok, instagramon is rájuk írtam privátban, de nem reagáltak. Köszönöm ha segít valaki!

2022. jún. 7. 19:20
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha van elég suskád, akkor elmehetsz hozzájuk időpontra és ott, élőben előadod. Máshogy nem megy.
2022. jún. 7. 19:40
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Már nem aktív énekesek, de nosztalgiából (és van az a pénz amiért megéri) ismét összeállnak. Nagyon sok rajongó keresi őket még mindig, főleg most szerintem, ami üzeneteket gyanítom nem ők olvasnak... Így én nem látok reális esélyt arra hogy eljutna hozzájuk a szerzeményed, már a rostán fennakad, de ha el is jut véletlen, akkor is van esély arra hogy meg se hallgatják, van más dolguk.

Elhiszem hogy szívből írtad, és még ha kiemelkedően jó is lett, a sok rajongói megkeresés között megbújva elveszik mégis. Az újra összeállás biztos felkavarta az állóvizet ezen a téren.

Esetleg azokat keresd meg, akik a turnéjukat szervezik, nem néztem meg merrefelé és hogyan lesz (online vagy személyesl, ha itthon is lesz időpont, kicsit lehet egyszerűbb dolgod van.

Sok sikert azért! 🤗

2022. jún. 7. 20:19
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg jó, akkor egy jó felvételt elküldesz nekik üzenetben valahol, ha tényleg jó, akkor bárki is olvassa, tetszeni fog neki és továbbítja nekik.
2022. jún. 8. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!