Milyen kábelt vegyek gitárfej és láda közé?
Figyelt kérdés
Van egy 200w-os fejem és szeretném összekötni az 1x15ös ládámmal . Ehhez 1db kábelre lenne szükségem. Bementem egy itteni hangszerboltba ott azt mondták hogy ahhoz nem teljesen elég egy sima 6.3-as jack . Valami speciális vastagabbnak kell lennie de nekem elég fél méter is a hoszabbat feleslegesnek érzem. Tudnátok linkelni nekem ilyen kábelt ami megfelel erre a feladatra?2022. jún. 5. 10:25
1/1 anonim válasza:
Nem tudjuk milyen csatlakozókkal rendelkezik a ki tudja milyen erősítő és láda. A hangszerboltban jól mondták, elegendő a sima 6.3-as jack. Annyi a teendő, ha magad készíted, hogy NEM gitárkábelt használsz, hanem hangfal vezetéket. Ez gyakorlatilag egy sima kéteres többszálas vezeték, amit bármelyik audióval kapcsolatos boltban vehetsz. Ha magad készíted el, figyelj a polaritásra.
Speakon csatlakozó a másik lehetőség.
Lehet szerelt kábelt is venni. Linkelek egy oldalt, ahonnét rendelhetsz is, innentől magad is kereshetsz tovább, nem ez az egyetlen lehetőség.
Ha magad készíted, nyilván jóval olcsóbban ki lehet jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!