Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért lett a magyar zenei...

Miért lett a magyar zenei élet ennyire a politika alá rendelve?

Figyelt kérdés

2022. máj. 23. 15:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert minden médiaszegmensen keresztül hülyítik a népet. De ez nem újkeletű. Már a nácik is csinálták.
2022. máj. 23. 16:51
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a Tankcsapda egy ilyen nagy csalódás. Jóllehet, zeneileg már 2006 után ellaposodtak, de a NER-nek a MOL-os szövetkezés után kezdtek tövig benyalni, engem végleg elveszítettek.
2022. máj. 23. 18:28
 3/10 vmg ***** válasza:
100%
Valamennyire mindig is alá volt, nekem inkább azok az előadók okoznak csalódást akik tövig benyalnak, és teljesen mást csinálnak mint amiért megszerettük őket.
2022. máj. 23. 18:33
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
A 2-es vagyok. A TCS-hez még annyit, hogy erős a gyanúm, hogy Cseresznye emiatt lépett ki. Fejes egy üzletember, ahogy Lukács Laci is azzá vált. Az egyik egykor velük dolgozó ember is írt egy könyvet, amiben szó esett Laciról, írt róla egyet s mást, ami kicsit odab*szós volt...
2022. máj. 23. 18:49
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
A zenekarok támogatása miatt is, nagyon nem mindegy, hogy milyen elköteleződésű egy banda, ha meg akarja kapni az állami pénzeket.
2022. máj. 23. 19:47
 6/10 anonim ***** válasza:
90%
Nem új keletű a dolog. A rock pl. azért van már évtizedek óta száműzve a médiából, mert a szövegek szólnak valamiről és gondolkodásra késztetnek, ami nem tetszik a hatalomnak. Vagy ott volt erdős péter (k. a.), aki a párt embere volt, és egy személyben döntötte el, kinek lehet lemeze és azon mi lehet rajta.
2022. máj. 23. 19:54
 7/10 anonim ***** válasza:
85%
#6: Ha már Erdős és az akkori állapotok... Nem érdekes, hogy Feró "botrányhősként" már akkor is pankoskodhatott? :D Tudtommal Csepregi Éva ajánlotta be Erdősnél, ezért kivételeztek vele. Az Ős-Bikiniért mondjuk kár lett volna, bitang jó két lemez volt.
2022. máj. 23. 19:59
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
#7 A Beatricét rendesen kicsinálta erdős elvtárs. Talán utána ajánlhatta be Csepregi, ez megmagyarázhatná, hogy a Bikininek már lehetett lemeze.
2022. máj. 23. 20:01
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
#8: Igen, ez igaz. Szerintem ott még az is segíthetett Ferónak, hogy - tudtommal - Lojziéknak volt ORI-vizsgájuk.
2022. máj. 23. 20:04
 10/10 anonim ***** válasza:
és akkor ott az Illés/Fonográf, hinan hova... látjuk hol áll és mit képvisel most Bródy vs. Szörényi L.
2022. máj. 23. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!