Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek gáz hogyha egy 18...

Szerintetek gáz hogyha egy 18 éves srác Jimi Hendrixet hallgat?

Figyelt kérdés
Nem tudom lehet hogy csak én értékelem a korai progresszív rockot de úgy érzem magam mintha ez a téma elavultá válna vagy ciki lenne pedig a zene vagyis a rock igazából Hendrixtől ered legalább is én úgy gondolom. Jó vannak még korábbi előadók is pl:Beatles vagy The Doors.
2010. szept. 17. 22:00
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne ciki? Én is nagy Doors, Beatles, Janis Joplin fan vagyok 20 éves létemre. Épp azért legendák, mert még évtizedekkel a fénykoruk után is szeretik őket az emberek korosztálytól függetlenül. Jó, mondjuk a fiatalok közt keskeny az a réteg, ami szereti, de örülj, hogy te pont ebbe tartozol.
2010. szept. 17. 22:06
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, sőt. Sokkal többre tartom azokat, akiknek saját ízlése van, és vállalják is, mint azokat, akik sodródnak a nagy kommersz, semmitmondó árral.
2010. szept. 17. 22:09
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy gáz,én pl. Radics Bélát szoktam hallgatni,meg Hendrixet is.
2010. szept. 17. 22:11
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne gáz? Ő egy örök művész, szemben a mai lingy langy előadókkal, akikre egy pár év múlva a kutya sem fog emlékezni.
2010. szept. 17. 22:26
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Az a gáz, hogy felmerül benned hogy gáz a régi jó zenék hallgatása. Én undorodom ettől a mai idióta felfogástól, hogy "csak mai slágert, mert az a menő".
2010. szept. 17. 22:33
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy baj, sőt nekem külön tetszik, hogy nem vagy egy divatmajom, és a mai sztárocskák helyett ilyen legendákat hallgatsz!:) Én meg (ciki nem ciki) az ABBA-t szeretem!:)

L/20

2010. szept. 17. 22:34
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne ebben a gáz? Én 23 vagyok, és szoktam régi zenéket is hallgatni, elég sokfélét.
2010. szept. 17. 22:36
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Felőlem aztán mindenki azt hallgat amit akar a mulatóstól kezdve, Britni Szpírszen át, Justin Bieberig, tök mindegy, mindenki hallgassa ami tetszik neki. Nem gáz.
2010. szept. 17. 22:43
 9/18 dellfil ***** válasza:
100%

Dehogy gáz!

Inkább hallgasd meg ezt:

http://www.youtube.com/watch?v=1GSpbuFSr2o

Azért tud valamit ez a Steve Ray is... :)

Biztos hallottad ezt már Hendrixtől is.

De azért Hendrix az ász...

http://www.youtube.com/watch?v=WoAXW30mMAg&feature=related

dellfil

2010. szept. 18. 00:35
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
15 éves lány vagyok és Led Zeppelint, Guns N Roses-t hallgatok! Aztán kit izgat hogy másnak mi a véleménye erről, ha nekem ez tetszik?!
2010. szept. 18. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!