Kedvenc zeneletöltő oldal?
Figyelt kérdés
Kinek mi a kedvenc zene letöltő oldala? Én nagyon sokáig az mp3juice oldalt használtam de mostanában nem működik tökéletesen.
Szerettem benn hogy egyszerű, nem akar mindenáron videót vagy klippet elém tolni hanem csak felsorolja hogy mik vannak és van egy letöltés gomb
2022. máj. 18. 17:04
2/10 anonim válasza:
Youtube. Onnan származik mind a 279 számom.
4/10 anonim válasza:
YouTube-ról letölteni a 2conv-on keresztül néhány másodperc alatt megvan, se regisztráció meg semmi egyéb nem kell! Legális, egyszerű, gyors, ingyenes, és full biztonságos - kell ennél több?
5/10 anonim válasza:
Én ilyen Firefoxos kiegészítőt használok, ami megjelenít egy panelt a klip alatt, és mazsolázhatok a letöltési formák közt..
6/10 anonim válasza:
Tidal, legálisan, hifi minőségben hallgatok zenét, havi 1500 Ft-ért
7/10 anonim válasza:
Qobuz.
Aki YouTuberől letöltött zenét hallgat... Az meg is érdemli.
8/10 anonim válasza:
#7-es, miről beszélsz? 🤷♂️ Többször hallgattam már YouTube-ról letöltött zenét, semmi gond velünk!
9/10 Japán Gulyás válasza:
Rutracker.org . A ruszkik komolyan veszik a zenegyűjtést.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!