Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyek az általatok legjobban...

Melyek az általatok legjobban gyűlölt, leginkább túlsztároltnak tartott zenakarok, énekesek?

Figyelt kérdés

Alapvetően nem ilyen Varga Irén féle válaszokra vagyok kivancsi, hanem komolyabb, de mégis nagyon károsnak tartott zenekarokra, de jöhetnek a trash "királyai" is.

Kezdem én Bon Jovival, a Hooligans előfutáraival, a rock gyilkosaival, a nyállal és ízléstelenséggel, a női ösztönök manipulátoraival, akik a mai napig igazságtalan rádiós felülreprezentációval élhetnek, szemben akármilyen más rock, vagy metal bandával.

2022. máj. 16. 20:37
1 2 3
 21/25 vmg ***** válasza:
60%
Miért akarsz lesüllyedni Puzsér szintjére?
2022. máj. 18. 10:42
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

"mindenki érdeke az hogy jobb zenék, filmek, egyéb kulturális javak kerüljenek a mainstreambe" - pontosan miért is?

Mondok egy példát, az egyik kedvenc zenekarom (csak hogy a méretet érzékeltessem, itt jó eséllyel senki nem hallott róluk, de már megélnek a zenélésből) volt itt áprilisban, nem emlékszem a pontos számra, talán 8000 volt a jegy. A már kicsit felkapottabb, de még mindig nem mainstream Sabatonra ennek a duplája lesz augusztusban (15e). Ha pedig egy banda eleve egy nagyobb helyszínt választ, mert azt is megtöltik, akkor 15e a legolcsóbb jegy kb, de általában inkább 20-25.

És tegyük hozzá újra, az én "kis" kedvencem megél zenélésből, nem fenyegeti a feloszlás vagy hogy ne adnának ki új anyagokat a jövőben és albumonként 3-4 klippet is kiadnak.

És visszakanyarodva az első, idézőjeles mondathoz: baromira nem érdekel, hogy a mainstream médiában mi van, mert nem szorulok rá. A 21. században azt hallgatok amit akarok, nem kell a rádióra hagyatkoznom, ott a Spotify amin minden fent van.

2022. máj. 18. 10:55
 23/25 anonim ***** válasza:
20%

#19 Ami nem jó/igénytelen de ennek ellenére sokak kedvence, az túlértékelt, nem igaz? Nyilván ez relatív, ezért lett úgy feltéve a kérdés hogy...

"Melyek az általatok legjobban gyűlölt, leginkább túlsztároltnak tartott zenakarok, énekesek?"

Amit lehet hogy te értelmetlennek érzel, de mások meg nem. :)

2022. máj. 18. 11:18
 24/25 A kérdező kommentje:
22-es értem a logikádat, de én nem csak magamat nézem, egyébként ha úgy lenne se mindegy hogy a haverok akaratomon kívül milyen zenét raknak be egy hazibuliba, mi szól ha bekapcsolom a rádiót, vagy ha lemegyek egy szórakozóhelyre. Az általam károsnak ítélt zenekarok mindenre hatással vannak, ha rossz irányba terelnek műfajokat, vagy a közízlést az gátolja a jó felszínre kerülését/megmaradását.
2022. máj. 18. 11:28
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Queen

Nem utálom, de kicsit nagynak tartom a körülötte lévő hype-ot

2022. máj. 18. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!