Miért lett ilyen felkapott a Lorna Shore?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem őket, meg tényleg elég egyediek Will Ramos vokáljai, de szerintem semmivel sem jobb, mint mondjuk egy CJ McCreery vagy David Simonich. Viszont mégis mióta kijött a To The Hellfire, azóta egyre inkább egy mainstream bandává válik, pedig előtte egy "átlagosnak" mondható banda volt a Lorna Shore, most meg kezd olyanná válni mint a Slaughter To Prevail, Alex Terrible-el.2022. máj. 16. 20:27
1/7 anonim válasza:
Pont hogy most kezdenek zeneileg értelmes egyedibb irányba menni, és nem csak a süket izom-deathcore-t (amit száz másik is) nyomatni... Szerintem.
A Slaugther to Prevail meg egykutya a többi deathcore-al... Különös nincs benne ami egyedivé tenné.
Nekem az első időkbeli albumjaik nem igazán jönnek be. Immortaltól kezdődik ami tetszik már.
2/7 anonim válasza:
Így igaz, tetszik vagy sem de a To The Hellfire hatalmas ugrás minden más zenéhez képest.
3/7 A kérdező kommentje:
Tényleg jó zene, majdnem fél éven keresztül a kedvencem volt, de sajna a mixelése katasztrófa lett, én örülnék egy újradolgozott verziónak.
2022. jún. 17. 09:24
5/7 anonim válasza:
Az már nem annyira lett jó mint az előző kisalbumuk. Remélhetőleg ez a leggyengébb szám az új albumról, mert ha ettől még csak lightosabbak lesznek, akkor megette a fene az egészet...
7/7 anonim válasza:
Nem hinném, hogy jobb lenne CJ McMahonnál, neki tényleg változatosak a vokáljai és valóban egyedi. 😁👊🏽🤘🏽
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!