Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Igaz, hogy Rockmaratonra csak...

Igaz, hogy Rockmaratonra csak igénytelen emberek járnak?

Figyelt kérdés
Nekem ez a tapasztalatom, nem is megyek többet. Szerintem ezt max 15 éves korig lehet élvezni, ilyen igénytelen zenekarokat, mint a Depresszió, Tanksapka, meg Út.

2022. máj. 13. 21:08
 1/10 anonim ***** válasza:
80%

Már nem azért de 2020-as lista:

[link]

Sepultura, Dark Tranquillity, Cradle of Fifth, Sodom, Destruction, The Agonist szerintem elég erős sor, és még csak nincs felsorolva az undeground vonal mert ezek viszonylag ismertek.

Akiket írtál... 99% nem azért mennek ki Magyarország legnagyobb rock/metal fesztiváljára.

És hülyeségnek gondolom hogy korhoz kötöd a zenét.

De igazából szokásos gyűlölködés a rockerek után, ma már volt egy kérdés amit töröltek a mai napon ebben a témában...

2022. máj. 13. 21:19
 2/10 A kérdező kommentje:
Az igénytelenséget kötöm korhoz. A Sodom pont a másik véglet, lehet rá truemetaloskodni meg arcoskodni a barmoknak. Az underground Depressziója. Igénytelenség, tartom továbbra is.
2022. máj. 13. 21:23
 3/10 anonim ***** válasza:
74%
Na meg főleg akik provokálni akarják a másikat azt is elég átlátszó és béna módon, iyleneket is találni ott, vagyis nem mert azok otthon tespednek a gép előtt szombat este is.
2022. máj. 13. 21:43
 4/10 anonim válasza:
84%
Ja biztos rokker volt modörétör (ez jó thrash banda név lenne nem? :) senki nem gyűlölködik a foskerek iránt, csak ti sajnáltatjátok itt magatokat, senkit nem érdekeltek.
2022. máj. 13. 21:43
 5/10 A kérdező kommentje:
Inkább otthon tespedek a gép előtt, meg fejlesztem magam, hogy vigyem is valamire, minthogy Zorall koncerten fetrengjek a koccintósba ;)
2022. máj. 13. 21:44
 6/10 anonim ***** válasza:
84%

Jól van na, legalább nekünk ennyi szórakozás maradjon hogy igénytelen koncertekre kijárhassunk, meg ugráljunk a trúmetál Sodomra.

Na mondjuk őket nem hagynám ki, na további szép estét!

2022. máj. 13. 21:46
 7/10 anonim válasza:
100%
Sztem a ROCK örök és elpussztitthatatlan!!
2022. máj. 13. 21:50
 8/10 anonim ***** válasza:
74%
Na ez pont olyan provokáció amit reggel jó eséllyel úgy is törölnek, kár vele nekiállni szájkaratézni, hagyjátok.
2022. máj. 13. 21:50
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2022. máj. 14. 06:45
 10/10 anonim ***** válasza:
79%
Unalmas ember lehetsz
2022. máj. 15. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!