Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Irigy Hónaljmiriggyel ki hogy...

Irigy Hónaljmiriggyel ki hogy áll?

Figyelt kérdés
Én nem szeretem öket, bár van pár jó alakításuk. (pl Vazul néni)
2022. máj. 12. 13:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekkoromban imádtam őket, felnőttként pedig nem akarom látni egy műsorukat sem, hogy pozitívan, nosztalgiával tudjak visszagondolni rájuk.
2022. máj. 12. 13:31
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak valami szimpla agyzsibbasztásra vágyok, jók.
2022. máj. 12. 16:50
 3/8 vmg ***** válasza:
100%
Az #1-hez hasonlóan érzem én is.
2022. máj. 12. 18:57
 4/8 anonim ***** válasza:
62%
Nekem sosem tetszettek.
2022. máj. 12. 21:40
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A felszínes humor a legnehezebb , hogy mindenki egyaránt nevessen (gyári munkástól a diplomásig), pláne, hogy nem is színészek.
2022. máj. 13. 14:21
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Máig nagyon bírom őket, semmi ilyesmi, hogy inkább nem nézem, mert elvész az illúzió. Oké, a filmjeik közül nem mindegyikben olyan jók a poénok, de sok van, amelyik máig nagyon üt. Sipos Peti meg egy állat. Olyan készséggel utánoz másokat, hogy az elképesztő. Egyszerűen beszarás, hogy ezt:

[link]

és ezt:

[link]

ugyanaz az ember énekli.

2022. máj. 13. 16:15
 7/8 anonim ***** válasza:
87%
Jól képzett zenészek, akik aprópénzre váltották a tehetségüket és ezt most nem anyagilag értem.
2022. máj. 18. 00:01
 8/8 anonim ***** válasza:

Az tetszik benne, hogy jól oda mondogattak a divatos xarságoknak, azok meg még engedik is, csak jöjjön a lóvé.

De a legviccesebb az, amikor a paródiát UGYANAZ énekli, mint az eredetit, mert szerintem az EZ MÁR NEKEM FÁJ esetében így volt. (Meg talán más számoknál is volt rá példa)

2023. jún. 5. 23:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!