Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » JBL Low Frequency Mode káros?

JBL Low Frequency Mode káros?

Figyelt kérdés

Sziasztok, láttam egy videót ahol JBL XTREME 2 aktíválnak egy olyat, hogy LFM.

Ez a mód mire jó, miért jó?

Veszélyes, káros?

Inkább ne csináljam?

Egyébként töltőről hallgatva jobban szól? Csak mert hallottam ilyet is.

2022. máj. 8. 11:48
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy hogy érted, hogy "káros". Az ember egészségére? Arra nem. A készülékre? Arra lehet.

Utánaolvasva azt találtam, hogy amit a közösség "low frequency mode"-nak hív, az igaziból egy debug mód, ami arra van, hogy a szervizben jobban tudják esetleges meghibásodások okát kideríteni, melyhez felfüggesztik a készülék alapértelmezett frekvencia-szűrését. Ennek szükséges velejárója, hogy a zenék basszusosabbnak hangozhatnak miatta, ezért egyesek szeretik bekapcsolni amolyan házituning gyanánt; ez azonban nem feltétlen jó ötlet, mivel az ilyesféle eszközök frekvenciatartománya nem véletlenül van megkötve, a túl mély hangok kárt tehetnek bennük.

2022. máj. 8. 15:28
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, le is mondtam róla
2022. máj. 8. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!