Mire cseréljem az ébresztőhangom, ami a legdúrvábban felkeltene?
Figyelt kérdés
A jelenlegi az ez:
Skrillex Bangarang
2022. máj. 8. 05:12
2/12 Salx Narval válasza:
Engem a kabóca hangja irritál legjobban de a bálnák énekében is vannak durva részek kellő hangerőnél.:D Most a Magyar népvesék bevezető zenéjére kelek, egy idő után ez is durva tud lenni.:D
3/12 anonim válasza:
4/12 anonim válasza:
Ami épp annyira idegesít, hogy felébredj rá, de annyira azért már nem, hogy idegbetegen induljon tőle a napod.
6/12 anonim válasza:
Merzbow - Flare Gun part 1
8/12 anonim válasza:
Szerintem ez a nyerő:
10/12 anonim válasza:
Rengeteg madárcsicsergéses csengőhang van....én erre ébredek évek óta.....nekem bejön reggelente madárcsicsergésre ébredni.... (bár, most, hogy itt a tavasz előfordul, hogy az ablakomnál fütyörésznek kora reggel, én meg nyomkodom a telefonom, hogy kikapcsoljam.....)mulatságos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!