Semmik okok megjavulni, hiszen sokan így is hallgatják őket, sajnos nekem is muszáj az irodában. Amúgy jah, nekem felfoghatatlan, hogy lehet ennyire népszerű ez a rádió.
Ugyanazt a 30 számot ismételgetik állandóan. a reggeli műsoruk meg annyira szánalmas, hogy szavakban nem tudom kifejezni:
a full tájékozatlan, de végtelenül nagyképű Bochkorral, meg az idióta dögunalmas témáikkal, mint pl. Fejes Tamás elmeséli, hogy a TCS-nak volt-e olyan, h úgy érezték, képtelen színpadra állni.
4:
jajj, ne írj ilyet, majd a proli Bochkor megint elmagyarázza lekezelően, hogy definicíó szerint a 10 évvel ezelőtt is lehet retro, nem foglalkozva azzal, hogy Mo-on a retro mindig is egyfajta nosztalgikus visszatekintés jelentett több évtizeddel ezelőttre, a hallgatók is ezért kezdték hallgatni a rádiójukat, nem 15 éves slágerekért.
Az egyik legócskább rádió, amit valaha hallgattam, hozzáteszem sosem szerettem rádiót hallgatni, mindig csak muszájból kellett, ahogy most is az irodában.
Tényleg állandóan ugyanazok a zenék mennek, a műsoraik témai is borzasztóan unalmasak.
Sokat elmond a magyarokról, hogy a kivénhedt médiabohóc Bochkor még mindig ekkora sztár lehet Magyarországon. Az a csávó egy buta pénzes proli, semmi több, akinek a humora tahóság. Gusztustalan dolog sziámi ikreken, transzneműeken élcelődni, arról nem beszélve, hogy 2023-ban hogy valaki annyira sötét, hogy azt hangoztatja, nem érdekli a környezetvédelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!