Miről szól ez a dal?
Kikerestem a dalszöveget és bevágtam a Google Translatorba. Ezt dobta ki:
Azt akarom, hogy fogjon velem sírni ösztönöz vagyok, mint egy szikla szóval ne érjen hozzám van egy vulkán, hogy hamarosan felrobban Azt akarom, hogy nyugodt ... Ez az én helyét a desolate'm sajnálom, sajnálom, hogy egy nap bolíviai kezdődött, és akkor ér véget, senki sem sérült ... És itt vagyok részeg és ostoba bolond, és a szívem mindig ragyog, és szeretni foglak, örökké szeretlek baby ugye ágyban lépek, hogy az utazók majd vissza ... Oooh! És itt vagyok részeg és ostoba bolond, és a szívem mindig ragyog, és szeretni foglak, örökké szeretlek baby ugye ágyban lépek, hogy az utazók majd visszajövök, és itt vagyok részeg és őrült, és a szívem mindig ragyog, és én hülye Szeretni foglak örökké szeretlek baby ugye ágyban lépek, hogy az utazók fognak késedelem
Nincs türelmem nyelvtanilag rendbe szedni a cuccot, a lényeg így is kivehető.
Eredeti szöveg:
Me quieren agitar me incitan a gritar soy como una roca palabras no me tocan adentro hay un volcan que pronto va a estallar yo quiero estar tranquilo... Es mi situación una desolación soy como un lamento, lamento boliviano que un día empezo y no va a terminar y a nadie hace daño... Y yo estoy aquí borracho y loco y mi corazón idiota siempre brillará y yo te amaré te amaré por siempre nena no te peines en la cama que los viajantes se van a atrasar... OooH!! Y yo estoy aqui borracho y loco y mi corazon idiota siempre brillará y yo te amaré te amaré por siempre nena no te peines en la cama que los viajantes se van a atrasar Y yo estoy aqui borracho y loco y mi corazon idiota siempre brillará y yo te amaré te amaré por siempre nena no te peines en la cama que los viajantes se van a atrasar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!