Miért nincs a tagokról a neten semmi infó? Electric (Eskimo) Callboy.
Ott van minden tag neve a 'Members' szekcioban. Ennyire nehez rajuk keresni?
Nemetekrol van szo, ugyhogy ne vard hogy hollywoodi szokas szerint a p.csmeretukig bezarolag minden informaciot megtalalj, ennel egy kicsit jobban vigyaznak arrafele az emberek maganeletere.
Nem tudom mikre vagy kíváncsi, de pl. mindegyikőjüknek van barátnője/felesége, ahogy korábban írták Kevinnek egy kisfia is, és úgy tűnik, hogy Nico barátnője pedig épp babát vár. :)
Kevin 1985.08.07-én született
Pascal 1987.12.15-én született, Münsterben él a barátnőjével és a kutyájával, a tesójával pedig van egy vállalkozásuk, videókat gyártanak (pl. a banda videoklippjeit is ők rendezik/vágják stb.).
David 1989.10.22-én született, a barátnőjével és a kutyusával él, 2017-ben megnyerte a német Bachelorette című reality szerűséget. Nagyon sokat segített az ukrán háború kitörésekor a menekülteknek. Zongorázik is. (Ha jól tudom zenész családból származik.)
Nico születési ideje bizonytalan számomra is, Redditen azt írták, hogy május 31-én 32 éves lett. Ő korábban a The Rats And Wolves nevű zenekar énekese volt, és miután az feloszlott, csatlakozott az Electrichez. Szereti a videojátékokat.
Danskimo 1988.04.13-án született, nagyon sokat biciklizik és szereti a videojátékokat. Van egy másik bandája a Samurai Pizza Cats.
A legkevesebbet Daniel Klossekről tudom, csak sejtem, hogy neki felesége van mert szoktam rajta gyűrűt látni, illetve régebben posztolt egy lánnyal, de mostanában semmilyen személyes dolgot nem oszt meg. Augusztus 12-én született, de nem tudom melyik évben.
Ezeket amúgy, ha követed őket instán, illetve nézel tőlük interjúkat, meg lehet tudni. :)
4: őszintén szólva igazuk is volt :).
Egyébként én gondolkodtam is ezen sokat, hogy ez miért nem veri ki senkinél a biztit; másrészt meg kifejezetten örültem neki hogy ezt bevállalják heteróként (a koncerten a viccek közt is volt amúgy hasonló).
Személy szerint azt gondolom, hogy ez egy hatalmas pofon a toxikus maszkulinitásnak, és még sokkal több ilyenre lenne szükség (nem feltétlen pont ilyenre, sok más területen is létezik a jelenség). (N)
#5 semmi gondom nincs a homókkal, de amikor a kishíjján bálványodról derül ki akkor azért az eléggé szíven üt :D És már nem azért, de ez mióta poén? Úgy értem a kommentben is írták páran, hogy "csak viccelnek", oké a suliban mi is toltunk b*zi poénokat de sose értünk egymás szájához a szánkkal, bruh... még kezet is csak ökölpacsi formájában fogtunk, nemtom én nekem meg sem fordulna a fejemben hogy poénból csókolózzak egy haverommal férfiként, nőként tudom ez ilyen alap dolog hogy kipróbáljuk a barátnőnkkel a csókolózást de na... amúgy meg nem röhejes kicsit, hogy én vagyok a homofób szerintük, de jóformán meglincselnek és kerékbe törnek egy ilyen megjegyzésért? Akkor azok amúgy miben mások? :D Homofóbfóbok?
De a kérdés akkor még mindig adott: most akkor biszex-ek? Meg ha van barátnő/feleség/gyerek, akkor ez nem megcsalás?! Miben másabb ez mint "poénból" lesmárolni egy akármelyik női rajongót? :D
6: nem gondolom hogy biszexek lennének. Ez része az előadásnak, ahogy a színészek esetében is.
Hogy miért csinálják, arról max találgatni tudunk, leírtam fent, hogy én mit látok bele.
Láttam amúgy ezt élőben is, ráadásul az első sorból, igazából sok szexualitás nem volt benne :).
"még kezet is csak ökölpacsi formájában fogtunk" - tehát már kiskorodtól toxikus maszkulinitás vett körül, nem csoda hogy nem érted.
Róluk se az jut az eszünkbe, hogy bizos b...ik, hmm?
#7 hát már akkor kicsit fura volt mikor a törikönyvekben láttam anno, de a kommunizmus nem a szívem csücske, de az EC meg az :D Habár azért siratom a mai napig a Crystals időszakot, nagyon jó kis album volt, de inkább a mostani stílus 100x mint a Rehab album időszak :D Vagyis a mostani is nagyon jó, mert full hiánypótló ez a stílus, szerintem rajtuk kívül nagyon nem is csinálja más, vagy csinálta, itt-ott előfordult de így full edm pop-metál meg mittudjamén mit lehet mondani erre a stílusra, én nem hiszem. Talán az Attack-Attack aki elkezdte ezt anno egy kicsit más formában, de nem nagyon vette fel senki :/
és végszóként: nem, nem zavar hogy smaciznak, ettől függetlenül ugyan úgy szeretem őket, csak akkor valahol hirtelen arcba vágott, de leiratkoztam a facebookjukról, nem nézek képeket róluk mert az már nem az én világom, de ugyan úgy hallgatom őket :D (maszkulinitásról meg csak annyit hogy a jégvarázs eredeti főcímdala is ott figyel a zene könyvtáramban...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!