Mr. Busta jelenleg miből él?
Már régóta nincs az az RTM kultusz, ami olyan 7 éve, az akkori rajongók lényegében felnőttek. Látom, hogy kidob néha pár számot, új album készül, de kb., havonta egyszer ha posztol, akkor is magánjellegűbeket.
Még mindig meg tud élni a lemezeladásból, vagy hívják azért még fellépni ide-oda?
Hova tűntek a fellépések?
Tudom, hogy 3-4 éve kiszálltak mellőle az utolsók is akik értek valamit, de akkor is, ennyi betette a karrierjének a kaput, hogy az ak kiszállt mellőle?
Nem követtem már a hülyeségeit miután beégette magát megannyiszor, de nála a világon se nagyon volt prosztóbb aki állandóan ne hangoztatta volna, hogy mennyi fellépése van stb. meg valami filmet is akart csinálni ebből meg ilyesmik.
Mi lett a newschoolos kiadójával? Mikor követtem még kábé akkor indult vagy mi, az a money maker vagy mi volt a neve.
Meg ha valaki tudja pl. az energiaital meg az étterem biznisze hova lett? Főleg most, hogy zsozé megcsinálta ezt és látszólag iszonyatosan pörög felmerül bennem, hogy a Bustáéval mi lett?
Rohadt okosan ja... Összeveszett minden népszerű előadóval, az újaknak eszük ágában sincs közösködni vele, mert mindenki kiismerte, egyedül meg nem is megy a szekér. A korábbi népszerűségének a negyedét alig bírja felmutatni már és csak annyi történt, hogy otthagyták a többiek.
Ez azért röhejes.
Plusz ott volt megannyi üzlete, ruhabolt, energiaital, étterem, egyik sincs sehol.
Ez minden csak nem okos...
Az hogy az ezernyi üzletből van valami amiből még is talpon tud maradni, hát az egyáltalán nem nagy dolog.
Nem véletlen van eltűnve, és nincsenek posztok. Régen minden nap nem győzte tolni az autókat stb. Most meg? Nyilván semmi, mert nem maradt nagyon sok.
Saját magával cseszett ki, Escobar már vagy 8 éve megmondta, hogy hátbaköp mindenkit és a saját barátait beszéli ki, senki nem hitt neki.
Hát most már mindenki látja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!