Mi a véleményetek az amerikai együttesekről?
Általánosan nem lehet semmit mondani róluk, de szerintem magában a Tool az egyik legtiszteltebb banda az egész könnyűzenében. És akkor még fel sem soroltam más műfajokat.
De minden nemzetnek vannak nagyon jók és pocsék zenészeik. Valamelyik több, kevesebb.
#2.Igaz, hogy az ő műveik évekbe is telhetnek ameddig beérnek végérvényesen, de nem is elsősorban az a lényeg hogy a rádióba bekerüljenek, ill. hatalmas eladásokat hozzanak.
De amúgy ízlések és pofonok.
túl vannak értékelve.
az USÁ-val az a gond, hogy imád domináns lenni, és a globalizált kultúrát is egyre inkább uralja, a kultúr- és médiatermékeik egyszerűen mindenhova eljutnak.
Általában szeretem az amerikai együtteseket. Nem azért, mert amerikaiak, de most végiggondoltam, mik a kedvenceim, és véletlen mind amerikai (mastodon, tool, aic stb.)
A rockzene irányát az amerikaiak diktálják, a 80as évek angol metálbandái óta Európa csak követi ezeket. Kivétel a skandináv metál.
A többi műfajról nem tudok nyilatkozni.
Hát én pont csak európai (tény, főleg skandináv) együtteseket hallgatok, talán 1-2 kivétellel. Nem azért mert bármi előítéletem lenne, hanem ezek jönnek be.
Amerikaiak közül BVB-t hallgattam még régebben, őket meg eleve szokás szidni :p. Férjem az FFDP-t szereti, de én nem vagyok oda értük.
A régieket viszont szeretem, Guns, Kiss, Aerosmith, Nirvana stb, mondjuk magamtól mostanában nem hallgatom ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!