A Bts-ből Jiminnek?
Olvastam valahol, hogy az evéssel voltak problémái régebben.
De ezen kívül még milyen mentális betegsége van?
Én úgy látszik hogy alulinformált vagyok mert én erről a betegségéről nem tudtam.Én csak azt tudtam hogy nem olyan rég műtötték meg vakbél gyulladással.
De ha tényleg van neki valamilyen betegsége akkor azt nekem is jó lenne tudnom.
Egyébként meg azért minden idol, aki diétázik vagy nagyon keveset eszik, meglátszik rajta, és szintén elég nagy port kavar.
Legalábbis a rajongók körében.
A haterek elég csúnya megjegyzéseket tettek a testére, úgymond bodyshamelték,amit Jimin magára vett.
Aztán nem kell ecsetelnem, hogy mi történt hiszen egy jó páran azért leírták előttem.
Tudva van,hogy Jin segített neki mindenezen átesni, viszont én azt sem zárnám ki,hogy a cég pszichológushoz vitte szegényt, pont úgy mint Yoongit.Viszont biztosan a többi tag is mellette állt, ők mindent együtt vészeltek/nek át, és ez aranyos.
Mondjuk Jungkook nem régiben is éheztette magát,hogy jól nézzen ki,azt hiszem koncertre. Csak vizet ivott,egyebet sem.
Remélem most már minden rendben van velük, habár még fix,hogy voltak és vannak olyan problémáik amikről nem beszéltek és nem is fognak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!