Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hol találom a Tritsch-Tratsch,...

Hol találom a Tritsch-Tratsch, Polka német szövegét?

Figyelt kérdés

Kerestem, de nem találtam.

Ennek a videónak a szövege érdekel: https://www.youtube.com/watch?v=SZWm1pI-KZ8

2022. ápr. 23. 20:26
 1/8 anonim ***** válasza:
2022. ápr. 23. 21:03
 2/8 A kérdező kommentje:
Erre már rátaláltam, csakhogy az a baj, hogyha belehallgatsz a Legelejébe, akkor hallhatod, hogy nem így kezdődik. Magyar kiejtéssel valami olyasmit hallok: Hisztá cófá... Bárhogyan erőlködök, hogy ezt halljam: "Es ist, man sagt,", nem megy.
2022. ápr. 24. 07:15
 3/8 anonim ***** válasza:

Pedig ez pontosan így kezdődik, hogy: Es ist, man sagt...stb.

Csak eszméletlen gyors az ütem, és a karének nem minden egyes szót énekel egyformán hangosan, illetve nem is biztos, hogy kiénekli. Van, hogy csak a zenekar játszik, a karének pedig egy-egy hangsúlyos szót énekel.

2022. ápr. 24. 14:37
 4/8 anonim ***** válasza:
2022. ápr. 27. 09:50
 5/8 A kérdező kommentje:
Hááát jól van... Nem tudom akkor, hogy mi értelme van az ilyen fajta éneklésnek - ha nem lehet érteni.
2022. ápr. 30. 21:39
 6/8 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=ehGuu_QKChc

Szerinted ebből egy olyan ember, aki nem magyar anyanyelvű, hanem tanulta a nyelvet, értene egy árva szót is?

2022. máj. 1. 12:43
 7/8 A kérdező kommentje:
Nyilván nem. Jól hangzik, de jó lenne érteni is a szavakat.
2022. máj. 1. 15:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Uhh engem is "elvitt" a legeleje, pont az a pár szó ,amire nem igazán figyelünk :), figyeltünk a szövegre, de ki figyelt arra, az első 3 szóra: Ist es so, dass... ?
2022. okt. 3. 19:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!