Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Eminem VS Mikee Mykanic?

Eminem VS Mikee Mykanic?

Figyelt kérdés

Elsőre hülye kérdésnek tűnhet,de szerintetek a maga anyanyelvén ki a technikásabb rímekben,szójátékokban?

Továbbá mondanivaló szempontjából melyikük jobb?

Valamint karaktert,azonosulást tekintve ki inspirálóbb?

Köszi előre is a válaszokat!

2022. ápr. 17. 22:24
 1/3 anonim válasza:
91%
Hát tényleg nem a legjobb kérdés a világon. Egyértelműen eminem az inpirálóbb és technikásabb is. Sokkal tehetségesebb és gyakorlottabb mint Mikee. Nem azt mondom hogy vele gond lenne mert neki is van mondani valója nem is kevés de ha így választás elé tolod akkor inkább eminem.
2022. ápr. 18. 08:35
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem Mikee a magyar nyelvvel előnnyel indul (nyílván nem anyagilag, sokkal kisebb a piaca), több lehetőség van benne rap, líra terén mint az angolban…

Én imádom az angol irodalmat, de az angol nem egy lírikus nyelv, a magyar viszont az.

Van egy csomó olyan angol nyelvű epika és dráma, amelyeket még magyar nyelven nem sikerült alkotni… De magyarul vannak olyan lírák, amilyeneket soha nem is lehet egy nem magyaranyanyelvűnek átadni.

De a kérdésre sajnos konkrétan válaszolni nem tudok… Nem tudom eldönteni, túl sok szempontot kéne mérlegelni és mindegyikben laikus vagyok.

2022. máj. 6. 19:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Én mindkettőt imádom
júl. 2. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!