Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi ennek a számnak a címe?...

Mi ennek a számnak a címe? (vmi let me go :D )

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ezer ilyen kérdés van, de olyan jó lenne megtalálni ezt a számot:) szóval ilyen mai disco zene féle.Egy srác hallgatta a telóján a buszon, gondolom nem lehet vmi régi zene. De le kellett szállnom, nem tudtam megkérdezni tőle. Eléggé "tüctüc" féle és egy csaj énekel benne párszor olyasmit,h I GOT A LET ME GO..Tudom,h ez így értelmetlen, de ilyesminek értettem. A let me go, az tuti, de a mondat eleje lehet olyasmi is,h i can't vagy vmi hasonló hangzású. Köszi,ha valaki tud segíteni:)
2010. szept. 15. 19:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Basszus, TUDOM, melyik számra gondolsz. Baromi jó, és úgy emlékeztem, hogy felírtam a telefonomba, amikor véletlenül az MTV elé keveredtem. Szóval szerintem, hogyha jó sokat nézed MTV-t, egyszer véletlenül majd lesz ez a szám is. És akkor, ha lehet, írd már be a címét ide, hogy én is tudjam ;) Köszi, és bocsánat, hogy nem tudtam normálisan segíteni.
2010. szept. 15. 20:28
 2/7 anonim ***** válasza:
2010. szept. 15. 22:08
 3/7 A kérdező kommentje:
Az első válaszolónak nagyon szépen köszönöm, ez nagy segítség volt, holnaptól az MTV-t fogom bújni :D a másodiknak is köszi, de írtam, h csaj énekel abban,amit keresek és viszonylag új szám:) de azért tényleg köszi:)
2010. szept. 15. 22:30
 4/7 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=hqo5JrjjA-I&feature=related

ez hasonlít picit:D

de bocsi ha nem erre gondoltál:)

2010. szept. 17. 20:34
 5/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nem ez az:( de köszi, ez is jó szám:D
2010. szept. 17. 20:39
 6/7 anonim ***** válasza:

The ting tings-Shut up and let me go

http://www.youtube.com/watch?v=x50nU0a5l4s

2010. szept. 17. 21:17
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem ez az:) amit keresek az "tücctücc" zene és kevés benne a szöveg, csak két mondatot ismétel néha a csaj:) de azért köszönöm a tippet:)
2010. szept. 17. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!