Kit preferáltok Taylor Swift és Ariana Grande közül az alábbi szempontok szerint?
Melyiküknek szeretitek jobban a zenéit, hangját, külsejét, személyiségét, egyéb tevékenységeit? Továbbá szerintetek van rá esély, hogy kollaborálnak?
Nálam:
zene: nem tudok dönteni
hang: Ariana
külső: Ariana
személyiség: Taylor
egyéb tevékenység: Taylor
Taylor Swift szerintem sokoldalúbb, Ariana jobb képeségekkel rendelkezik.
Számomra inkább az előbbi, mert azért utazott country műfajban is, meg kicsit indie zene felé is.
Én a hang kivételével minden kategóriában Taylort preferálom, sokkal szimpatikusabb mint Ariana.
Szerintem nincs sok esély arra, hogy kollaboráljanak a közeljövőben.
Zene: őszintén szólva mindkettőnek van 1-2 dala amelyik bejön és szoktam hallgatni, de a munkásságuk nagyobbik részéért egyikőjük esetében se vagyok oda.
Hang: Swiftnek kevésbé karakteres a hangja, cserébe természetesebbnek tűnik mint Grandéé. Legyen döntetlen.
Külső: Taylor Swift elegánsabb, nőiesebb, természetesebb, Ariana Grande túlságosan mű, viszont ő meg sokkal inkább vonzó szexuálisan, dugni tuti vele dugnék ha választani kéne. Viszont kiemelkedően szépnek egyikőjüket sem tartom.
Személyiség: egyértelműen Taylor Swift.
Egyéb: ez mit takar pontosan? Filmezés, jótékonykodás, dalszerzés, modellkedés, felnőtt tartalmak, vagy mire utal ez a kategória? Amúgy annyira egyiküket sem követem, azt tudom hogy Arianának volt pár bicskanyitogató húzása, a pasiját meg mindkettő naponta cserélgeti. Itt inkább nem nyilatkoznék, vagy ha mindenképpen, akkor legyen Swift.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!