Egy arénás koncert mennyire hangos?
Figyelt kérdés
Budapest Aréna, ülőhelyem van. Viszont nem tudom, hogy mennyire hangos ott egy koncert (Korn). Ma voltam egy ilyen kisebb koncerten, kisebb helyen kb 2-300 fővel, és azt hittem megsüketülök, nagyon hangos volt, fülsértően. Ehhez képest mennyire hangos egy arénás koncert? Ha viszek fülvédőt biztos ami biztos az segíthet?2022. ápr. 11. 16:58
1/4 anonim válasza:
Hát nyilván elég hangos. Számít az is persze, hogy milyen távolságra leszel a legközelebbi hangszórótól, de pont Kornon a közönség sem az az "öltönyben-estélyiben érkezünk, és csendben ülve szórakozunk" típus lesz...
2/4 A kérdező kommentje:
Gondoltam. Jegyvásárlásnál nem is gondoltam bele ebbe, mert nem gondoltam hogy ez problémát jelent. De azóta cseng a fülem, remélem nem lett komolyabb bajom. Fülvédő segíthet? Vagy adjam fel az egészet, hátha el tudom adni még a jegyeket (június 21 a koncert)? Ha utóbbi, akkor ez hogyan működik, át kell íratni, van ennek költsége?
2022. ápr. 11. 17:15
3/4 anonim válasza:
Persze, hogy segíthet a fülvédő. Valószínűleg hangos lesz.
4/4 anonim válasza:
Tapasztalatom szerint a kisebb helyeken általában hangosabb is a cucc, arénában gyakran érzem túl halknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!