Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Titeket nem irritálnak ezek a...

Titeket nem irritálnak ezek a mostani videoklippek?

Figyelt kérdés

A minap éppen házimunkát végeztem otthon és bekapcsoltam a zene csatornát. Egy jó darabig ezt hallgattam és néztem is a szemem sarkából, de egy idő után már kedzdtem jobban oda-oda figyelni. -Nem akartam elhinni, de hosszú időn keresztül csakis egyforma, sablon zenék és klippek váltogatták egymást. Napsütés, nyár, egzotikus tengerpart, bombanők és manöken férfiak egyaránt tenyérnyi ruhában, több tízmilliós kocsik parádéja és több száz milliós villákban rendezett partik.

Most őszintén, mire jó ez? Egész nap ilyen és hasonló "műveket" játszanak, az embereknek meg fáj a szíve, mert legalább 95%-uknak mindez teljesen elérhetetlen vágyálom csupán. Persze jó néha elnézni őket, de azért ez már túlzás. A régebbi videoklippeknek volt története, különböző, egyedi stílusa és az ember szívesen nézi őket vissza sok-sok év után is. A maiakkal már nem ez a helyzet, egy kaptafára készülnek és árad róluk a szellemi igénytelenség. Ti mit gondoltok?

2010. szept. 14. 20:45
 1/3 anonim ***** válasza:
55%

hat annyit hogy en sem birom az egos hulyesegeket hogy az enekes szorja a penzt (szoszerint) es korulotte tancikalnak a fizettett emberek meg en se ertem mi a lenyege nah es lady gaga videoklipjeit lattad? borzalmasak...

jah es a mai vilagban a zene csak uzlet hogy gazdagodjanak belole egyszeruen mar nincs tiszta szivbol es lelekbol enekles.

2010. szept. 14. 20:58
 2/3 anonim ***** válasza:
az elozo valaszolo vagyok 16/F
2010. szept. 14. 20:59
 3/3 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem Gaga szereti amit csinál és nem ilyen sablonosak a klippjei luxuskocsikkal, nem ez a lényege. A baj inkább az, hogy a legtöbb énekesnő biszex vonalra tér át, nőkhöz dörgölőzik, szerintem ez taszítóbb. (Rihanna:Te amo, Aguilera , stb.) csak mert divat és nem mert valóban leszbik vagy biszexek. Ez okozhat 13 éveseknek akik nézik zavart...Sean Kingston klipjeiben mindig pálmafákat és nőciket látsz meg jó kocsikat, az igénytelen. De ami legjobban zavar: Justin Bieber aki 16 évesen nem is mutál és gyerekhangon énekel a nőkről, miközben fizikailag teljesen éretlen. Az a "legviccesebb". Menne inkább a játékaihoz, oda való, nem énekesnek.
2010. szept. 14. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!