2/4 KmsRys válasza:
Elsővel egyetértek, fos.
Amúgy hol a zene? Csak mert zenét én nem hallok a videóban, csak össze-vissza bummbummbumm, értelmetlen "szöveg" kíséretében.
3/4 Waff válasza:
Sosem értettem hogy az ilyen előadásokat miért hívják zenének. Elmond valaki egy valamilyen szöveget, egy valami ritmus-alapra...én ezt inkább ritmusos verselésnek...vagy valami hasonlónak hívnám. A szöveg megmosolyogtatóan gagyi...tele kínrímekkel. Hangszeres zene nincs benne, arról nem tudok mit mondani.
Viszont a videoklip egész jó, igényes szerkesztés/vágás/rendezés.
4/4 anonim válasza:
Nem rajongok a trap zenéért, de ettől függetlenül megpróbálom úgy leírni a véleményemet, hogy ne érződjön az ellenszenvem a műfajjal kapcsolatban. Szerintem voltak jó részei, ahol kicsit jobban felpörögtél és ritmusban is az alapon voltál. A mainstreamtől talán csak annyival vagytok lemaradva, ha pl. egy Lmen Pralat vesszük, hogy a dinamizmus és az energia kevésbé volt jelen, ezért monotonná vált. Szövegben nem volt erős, a tele ragra rag rímekkel, és nem közvetít semmi érdemlegeset, de ha egy Lmen Prala kaliberű zenét veszünk, ezek ott sincsenek jelen. Jófajta trap zenét, a műfajt kiparodizálva, egy album erejéig, ironikus módon pont egy rapper formáció rakott össze az Akph. Vizuálisan egyébként nagyon jó volt, szinte profi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!