Melyik az a zene, amitől be lehet állni? Hol kell keresni?
Figyelt kérdés
(neten fenn van, már hallottam! úgyhogy ne mondjátok, hogy nincs ! mert van.csak nem tudom hol.meg mi a címe..)2010. szept. 14. 15:34
1/10 anonim válasza:
My Little Pony,Double Rainbow =P
2/10 A kérdező kommentje:
qrv@ vicces -.-"
NORMÁLIS VÁLASZT AKAROK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ha nem tudod, NE ÍRJ hülyeségeket !!!
2010. szept. 14. 16:37
3/10 anonim válasza:
iDoser-re gondolsz?? ha igen akkor beírod google-ba h idoser download vagy vmi ilyesmit és letöltöd. Van többféle típus, ami neked kell az sztem az idoser extasy..: DDD
4/10 A kérdező kommentje:
erre gondoltam
köszönöm szépen. .. :):):)
2010. szept. 15. 18:43
5/10 A kérdező kommentje:
attól az ecstasy-s számtól h lehet beállni ? :S
nemértem.
2010. szept. 16. 18:55
6/10 A kérdező kommentje:
nem hallgattam végig..bele tekertem de 30 percig folyamatosan az megy. :S
2010. szept. 16. 18:56
7/10 anonim válasza:
Úgy kell hogy tök sötétben vagy és lefekszel és hallgatod.. végig ugyanaz megy, de elméletileg be lehet tőle állni..xd de am jobb ha nem egyedül csinálod! xD
8/10 A kérdező kommentje:
hát...xD
így hallgattam kb 30 másodpercig de utána meguntam és beletekertem és akkor jöttem rá, hogy végig ugyanaz :O
mennyi ideig kell ezt hallgatni, hogy legyen valami ,,hatás"?XD
2010. szept. 27. 14:11
9/10 anonim válasza:
Szerintem teljesen végig..xD De akkor sem biztos, hogy hat..xD Nekem van egy osztálytársam, aki meghallgatta és utána nem nagyon volt magánál és levágta a haját..: DD
de nem biztos, hogy mindenkinek műkszik.xD
10/10 A kérdező kommentje:
xĐ
inkább idegesítő sztem..és sztem már tiszta idegbeteg lett azért csinálta amit csinált xD
2010. okt. 29. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!