Keith Flintnek pontosan milyen szerepe volt a The Prodigy-ben?
Azon kívül, hogy (a zenekar diszkográfiájához mérten csak) egy-két számban vokálozgatott, és koncerteken táncolt?
(Komolyan kérdezem, nem támadásképpen, imádom a TP-t, és Keith-t is nagyon kedveltem.)
Egyszer olvastam egy olyan pletykát, hogy a The Prodigy zeneileg egy az egyben Liam Howlett műve, és a két másik tag csak azért van/volt, hogy ne ő legyen a reflektorfényben, mert nem vágyik rá. Nem tudom ebből mennyi igaz.
Ettől függetlenül érdemes belegondolni, hogy még hagyományos értelemben vett "hangszeres zene" esetén is több ember részt vehet a dalszerzésben, mint ahánynak van mit csinálnia a színpadon. Elektronikus zene esetén ez hatványozottan igaz, és ott nem is csak a komponálásról mondható ez el, hanem a zene elkészítésének szinte minden aspektusáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!