Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » X faktoros fiú nevére vagyok...

X faktoros fiú nevére vagyok kíváncsi aki egy arab lányba szerelmes ilyesmi volt a dal „ szeretlek éjjel szeretlek nappal „?

Figyelt kérdés
PLS
2010. szept. 13. 18:28
 1/4 anonim válasza:
Kelemen László
2010. szept. 13. 18:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Kelemen Lászlónak hívják! nekem is nagyon tetszett a dal! Szívből jött és bárcsak nekem írna valaki ilyet 1szer..:) De sajnos nekem eddig csak a nyomulós,kanos pasik jutottam:( De azért reménykedem.....

Dal Szövege:

Én mindig gondolok rád, ahogy felkel a nap.

És minden este mikor nézem a csillagokat.

De nagyon sz*r az h most nem vagy itt velem.

Soha nem múlik el irántad a szerelmem.

Szeretlek S-sel, szeretlek Z-vel. Szeretlek a SZERETLEK összes betűjével!!!!

Én még várok rád.

Úgy hiányzik az amikor átölelsz, de olyan kib*szott sok a több 100 km. Hogy mostmár inkább lehunyom 2szemem.

És elképzelem, fogod mind 2 kezem.

Szeretlek reggel, szeretlek éjjel.Szeretlek örökké bolondos szerelmemmel. Míg élek várok rád. Do ó én úgy félek, h egyszer elhagysz mert van neked sokkal jobb. Én félteleeek. Szeretlek S-sel szeretlek Z-vel. Szeretlek a SZERETLEK össszes betűjével.

Remélem segíthettem:) szia 16/L

2010. szept. 13. 18:48
 3/4 A kérdező kommentje:
kösz
2010. szept. 13. 20:28
 4/4 A kérdező kommentje:
majd lesz valaki (Y)
2010. szept. 13. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!