Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik dal lehet amit keresek?

Melyik dal lehet amit keresek?

Figyelt kérdés

általában rádióban hallom egy nő énekel benne,tábor tűz hangulata van a dalnak,de nem lassú hanem ritmusos kicsit shana twain hangjára hasonlít a az énekes hangja,de nem ő ez tuti valami ilyesmit énekel a hölgy,ja általában az mr2 rádióban szokott menni és inkább délelőtt,esetleg reggeli órákban,nah szóval ilyesmit énekel a csajszi a refrénnél: "álomá hé álomá hé intu you hár,véná já feel luk tu yu hár"

sajnos többet nem tok segíteni,bocsi!

17/L

2010. szept. 13. 09:27
 1/4 anonim válasza:
2010. szept. 16. 13:03
 2/4 A kérdező kommentje:
nem,gyors szám,mint írtam,ennél legalábbis gyorsabb,és nem romantikus stílus.
2010. szept. 16. 13:36
 3/4 anonim ***** válasza:

"álomá hé álomá hé intu you hár,véná já feel luk tu yu hár"

szija!én azt hiszem h tudom h melyik számra gondolsz,de sehogy se találom.a refrén amit leírtál szerintem így hangzik igazából:Out of my head,when i feel look to your heart...aztán nem száz százalék,de én így hallom ki a zenéből és abból amit leírtál...ha rájövök h ez melyik szám akk ígérem szólok. :)

2010. szept. 16. 22:29
 4/4 A kérdező kommentje:
lehetséges! igazából a műfaját sem tudnám beazonosítani,de nem egy romantikus szerelmes dal,hanem dallamos én legtöbbször mr2 rádióban hallom ja meg ilyesmit és énekel a nő mielőtt elkezdené a refrént " oo any more oo any more"
2010. szept. 17. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!