Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Vélemény a zenémről és a...

Vélemény a zenémről és a hangomról?

Figyelt kérdés

Régen még haraptam ha valaki leszarozta azt amit csinálok, de most azt kérem mindenkitől, hogy a valódi, őszinte véleményét írja le, amit a most készített dalomról gondol. Nemrég készítettem ezt a dal, én is éneklek benne, és én is írtam. Mivel a környezetemben elég sokan azt mondják, hogy szar vagyok, ezért elbizonytalanodtam, és szeretnék megkérdezni mindenkit, hogy valóban az lennék? Egyesek azt mondják, hogy hamis vagyok, mások meg, hogy túl magasan próbálok meg énekelni, és ezt inkább ne, stb. De meg akarom tudni, hogy mindenki ezt gondolja-e.

Itt a link a muzsikámhoz:

https://www.youtube.com/watch?v=VrnKFS_sD4Q

Bármilyen véleményt szívesen fogadok

2022. márc. 9. 21:22
1 2
 11/15 anonim válasza:
71%
szar
2022. márc. 11. 17:26
 12/15 anonim ***** válasza:
54%
nemrossz, de szerintem is sok au autotune
2022. márc. 12. 22:24
 13/15 anonim ***** válasza:
Érződött, hogy a hamis részeket autotune segítségével fedtétek el, és még a levegővétellel is vannak gondjaid, de ettől függetlenül, ha még nem múltál el 20, akkor érdemes lenne énektanárhoz járnod, mert nem reménytelen a hangod, lehet meg kéne tanulnod a technikát és elhagyhatnád később az autotunet
2022. ápr. 19. 21:05
 14/15 A kérdező kommentje:

Hát, elkezdtem nemrég énektanárhoz járni, aztán újravettem ezt a dalt, legalábbis csak a felét, mert a refrén még mindig a régi. De a legtöbb hangot újravettem, és szerintem sokat fejlődtem. Itt is az új verzió: https://www.youtube.com/watch?v=7bAcgAEDrF4

Véleményt fogadok szívesen. Negatívat, pozitívat. Bármit ^_^

2022. aug. 30. 19:28
 15/15 anonim ***** válasza:
Elmúlt valamennyire a Béla Spears vibe, most ilyen wannabe Azariah van, és kezd igazán domborodni, mennyire fos a prozódia. Egy rendes szöveggel még lenne előtted jövő, csak előbb kéne pár év beszaratós sztori mesélgetés youtubeon.
2022. szept. 3. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!