Szerintetek ez jó szám?
2010. szept. 12. 21:58
3/7 anonim válasza:
nem rossz.viszont nem tettszik a srác hangja.de hajrá :-)
4/7 anonim válasza:
Nem kiemelkedő, de kezdetnek nem rossz. Néha mintha kicsit szétcsúszott volna a gitár és az ének, de belefér. Rajongójuk nem leszek, de egész kellemes hallgatnivaló. A srácnak meg jó hangja van. De ízlések és pofonok...
5/7 anonim válasza:
szerintem réémes.
dehát ízlések és pofonok =)
6/7 A kérdező kommentje:
Miből gondolod? Ez a szám egy felépített zene, ami szól is valamiről. Én spec ma már ritkán hallok ilyeneket a rádióban pl.
2010. szept. 14. 13:14
7/7 anonim válasza:
Ne a rádióból indulj ki. Az országos kereskedelmi rádiókban két féle zene megy:
1) Régi, jól bevált dlágerek, amiket már mindenki ismer úgyis.
2) Sikeres pop (esetleg könnyebb rock) előadóktól egy-egy új szám, ha kijön az új lemez.
Kb. ennyi.
Ezt az internet korában én nem nevezném kínálatnak, inkább csak pénzgyártásnak.
Ha viszont a neten nézel körül, akkor a helyzet az, hogy tonnányi összetettebb, profibb zenét toló csapat van. Ez sem rossz, de az átlagból (NEM a rádiós átlagból) nem igazán tűnik ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!