Mik azok a zenék amiket más előtt nem vállalnátok fel, de amúgy rendszeresen hallgatjátok őket?
Figyelt kérdés
Amit úgy gondoltok hogy mások szemében gázos lenne felvállalni mert gagyi, ódivatú, tinglitangli, de amúgy magatokba gyakran hallgatjátok őket. Pl. én sokszor hallgatok olyat hogy Modern Talking vagy Kozsó zenéi, de névvel nem reklámoznám. :D
Nektek milyen hasonló zenék vannak?
2022. márc. 6. 16:08
1/13 anonim válasza:
Kozsó sokat merített Gazebo-tól.
2/13 anonim válasza:
A black metal zenekarok. Egy katolikus faluban élő, kétgyerekes anyuka vagyok. A "kecskeszeletelő" zenéimet megtartom magamnak. 😋
3/13 anonim válasza:
Kárpátia. Nincsenek szélsőjobbos fasiszta, Horthy felélesztős érzelmeim, csak apummal sokat hallgattuk a kocsiban Balcsira menet, és nosztalgia.
4/13 anonim válasza:
Intim Torna Illegál és Tankcsapda (lány vagyok, és a legtöbb ember pár kivétellel, aki eddig megtudta, elkezdett ezzel csesztetni).
5/13 anonim válasza:
#4 Azért az Örökké az nagyot megy.
6/13 anonim válasza:
#4 feltettem a polcra a szívemet. 30 éves kemény kötésű faszi vagyok és hangosan szoktam énekelni a munkhelyemen is. Nagyon jó a szövege. Meg a dallama is. Tetszik a keményebb hangzás. A másik számuk az örökké amit szeretek. Ez a kettő van. A tankcsapdától meg van pár. Egyébként utálom ami lett belőlük. Ez a Fidesz seggnyalás hányinger de pl az Ez a ház a Mennyország tourist az Egyszerű dal meg még néhány daluk tetszik.
7/13 anonim válasza:
Pl amit hallgatok otthon de nem szoktam annyira mondogatni (mondjuk nem azért mert szégyellem csak úgy nem emlegetem) az pl a Beethoven-Für Elise. Ettől függetlenül Rap és Rock zenét hallgatok de néha bakad egy két olyan zene aminek nagyon jó a szövege és. A zenéje is. Ilyen pl Caramel -Alternatív, Lélekdonor, Vízió, Jelenés. Alapvetően nem vagyok Caramel rajongó de ezeket mindig éneklem ha hallom. Meg van egy két ilyen disco zene Imany-Dont be so shy pl.
8/13 anonim válasza:
Emos baromságok. Fülhallgatóval, hogy senki meg se hallja.
9/13 anonim válasza:
Talán a Babymetal, ami a legjobban ilyen... De, hogy őszinte legyek a zenéim nagyjából 90%-a olyan, amit nem szívesen vállalok fel mások előtt! :D
10/13 anonim válasza:
Tini pop🤣
18 éves létemre Miranda Cosgrove zenéit hallgatom😁
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!