Milyen kezdő akusztikus gitárt ajánlanátok 57 ezerig?
Figyelt kérdés
Még sosem foglalkoztam zenével és szeretnék megtanulni gitározni. Sokféle gitáron gondolkodtam már de nem igazán tudom eldönteni, hogy melyik lenne a legmegfelelőbb választás, youtubeon nem igen tudom észrevenni a különbségeket. Eddig ezeket néztem: Yamaha F310, Fender CD-60 V3, Cort AD-810 OP, Epiphone DR-100 ezekről mit gondoltok?
A lényeg, hogy akusztikus legyen 6 húrral.
2022. márc. 5. 19:08
1/5 anonim válasza:
Általában a Cort belépő szintű modelljei is korrektül vannak összerakva (ami annyit jelent, hogy a gyárban ezek a gitárok is normális minőség-ellenőrzésen mennek keresztül), szóval nem kell tartanod attól, hogy X idő után elromlik rajta valami. Ezt leszámítva nyilván ki kellene őket próbálnod, hogy a te kezeidnek-ujjaidnak melyik kényelmes, és persze melyik hangja tetszik igazán.
3/5 Mojjo válasza:
Használtan már tömör fedlapos gitárokhoz is hozzájuthatsz ennyiért - pl egy Cort Earth 70-hez -, ami egy nagy lépés felfelé.
4/5 A kérdező kommentje:
Elírtam amúgy, 60 ezerig és mindenképpen újat szeretnék, köszi az eddigi válaszokat
2022. márc. 6. 15:33
5/5 Mojjo válasza:
@4: Az a 3 ezer tökmindegy :) Az általad felsoroltakból bármelyiket választhatod, gitározni elkezdeni mindegyik megfelel, ennél többet meg egyiktől sem lehet várni, mint ahogy egy gitártól sem az árkategóriában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!