Hogyan állítanátok sorrendbe az alábbi legendás együtteseket?
Ismertség, vagy rajongótábor alapján én is úgy, mint az első válaszoló.
Személy szerint én a Beatlest nem szeretem, a Queen és a Metallica egy szinten van, a Nirvana semleges, a Doorst meg sose hallgattam, nem ismerem.
1. Nirvana. Egyértelműen ők állnak hozzám ezek közül legközelebb, mindhárom albumukat nagyon szeretem.
2. Doors és Queen. Egyikbe sem ástam bele magam úgy igazán, de mindkettőt szeretem alapvetően. A Doors hangzása, meg attitűdje alapvetően közelebb áll hozzám, mint a Queen-é, viszont a Queen munkássága sokoldalúbb. Ha egyszer nekiülök, és végigmegyek mindkettő diszkográfiáján, akkor valszeg tudok majd választani a kettő közül.
3. Beatles és Metallica. Mindkét zenekar távol áll tőlem, és bár mindkettőtől van pár dal, amit szeretek, egyiket sem szoktam hallgatni. Az ő munkásságuknak is egyszer neki kéne rendesen ülnöm, egyrészt hátha megváltozik a véleményem, másrészt mégiscsak fontos előadó mindkettő, de jelenleg több motivációt érzek az olyan zenék megismerésében, amik jobban vonzanak.
A saját szimpátiám alapján:
Queen, Beatles, Nirvana, Metallica, The Doors.
Hogy mennyire szeretem őket, úgy nem tudom, mert a The Doors-ot nem ismerem. Mármint a munkásságukat, de azt annyira a Nirvánáét sem.
Viszont - számomra - mindig a Queen az első.
1. Nirvana
2. Doors & Queen
3. Metallica
4. Beatles
1. Metallica
2. Doors
3. Nirvana
4. Queen
5. Beatles
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!